Webapplicaties voor bedrijven

Online CRM, facturatie en projectbeheer

U bent ondernemer en bent graag altijd op de hoogte van de recente ontwikkelingen in uw bedrijf.

Siverra ontwikkelt en programmeert uitgebreide webapplicaties voor bedrijven waarmee u uw klanten kan beheren en factureren, uw projecten kan opvolgen en zelfs aan marketing doen.

Onze online softwareoplossingen worden ontwikkeld in het Symfony Framework. Symfony is een robuust en schaalbaar web application framework dat gebruikt wordt in een bedrijfsomgeving. 

Verder is Symfony een gratis framework. Dit betekent dat u geen jaarlijkse licentiekosten betaalt om uw bedrijfsapplicatie te mogen gebruiken.

Zo heeft u meer middelen die u kan inzetten voor een volledig geïntegreerd online bedrijfsplatform.

Kortom, online software op maat voor uw onderneming.

Heeft u graag een offerte of wilt u uw plannen met ons bespreken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

 Gerelateerde cases

Du Verger Trading

Voor Du Verger Trading uit Buggenhout ontwikkelden we een webapplicatie op maat. Door de nichemarkt en specialisatie van de vereiste online software deed Du Verger beroep op onze expertise.

AEF Immo

Voor AEF Immo uit Erps-Kwerps en Kortenberg programmeerden wij een immosoftwarepakket. Door hun unieke combinatie van immokantoor en projectontwikkelaar te zijn hadden ze nood aan een oplossing op maat. AEF Immo beheert nu al hun panden, klanten en documenten via onze webapplicatie.

Network Model Agency - Preview

Voor Network Model Agency uit Antwerpen ontwikkelen we momenteel een uitgebreide tool om alle modellen, boekingen en contacten te beheren. Via een social management tool zijn alle medewerkers op de hoogte van alle activiteiten.

 Recent gelanceerd