Artikels en Inzichten

Onze vernieuwde responsive website

2012 was een interessant jaar voor Siverra. 

In tijden van economische crisis, uitgestelde investeringen en dalend optimisme van ondernemers konden wij als nieuw webbedrijf onze creatieve digitale geest toch loslaten op Vlaanderen.

Heel wat leuke klanten vonden de weg naar onze digitale diensten en zo werd ook voor hen 2012 een positief jaar.

Wij bouwden campagnewebsites, bedrijfswebsites en webapplicaties. Wij hielpen bedrijven hun online strategie op punt te zetten en zorgden zo voor meer bezoekers, leads en klanten.

Ondernemen en samenwerken met klanten gebeurt steeds in twee richtingen.

Zelf deden wij heel wat expertise op door interessante gesprekken met onze klanten. Wij kunnen niet hard genoeg benadrukken hoe aangenaam het is om in zoveel verschillende sectoren bedrijven te leren kennen en te helpen.

Wij bouwden onder andere een webapplicatie en website voor een nieuw immokantoor en leerden de interne werking van een modellenbureau kennen (wij lanceren binnenkort de nieuwe website van Network Model Agency uit Antwerpen).

Om de professionaliteit die wij leggen in onze websites en webapplicaties door te trekken naar onze eigen onderneming, gingen wij eind 2012 aan de slag aan een nieuwe website.

Onze nieuwe responsive website

Onze tijdelijke website die sinds 2011 online stond, weerspiegelde niet meer de visie en online strategie die wij proberen bij te brengen aan onze klanten.

Met onze nieuwe responsive website tonen wij aan u en aan onze klanten dat ook wij elke dag bijleren. 

De tijd dat het internet gebruiken een desktop impliceerde is voorbij.

Aan de hand van analyse en opvolging die wij voor onze klanten doen, merken ook wij de sterke stijging van mobiele bezoekers op onze websites.

Het internet leeft en daarom helpen we u graag verder met uw website klaar te stomen voor de mobiele revolutie.

Wij zijn bovendien enorm trots op ons portfolio. Voor elk project schreven wij een korte samenvatting over onze inbreng en de bijhorende resultaten voor de klant.

Zo zien wij dat de digitale noden bij die klanten niet zo verschillend zijn van elkaar.  Elk bedrijf zou graag jaarlijks groeien en dat groeien kan op meerdere manieren.

Siverra heeft heel wat expertise in huis om uw bedrijf daarbij te helpen.

Wat vindt u van onze vernieuwde website? Komt u ergens nog een foutje tegen? Laat het ons weten!

 


Reageer

Blijf op de hoogte van de recente ontwikkelingen van Siverra.

Door u in te schrijven op onze nieuwsbrief ontvangt u maandelijks interessante artikels en inzichten die ook uw bedrijf en uw website kunnen helpen.

Nieuwsbrief